Het team: 90 jaar ervaring en bekende gezichten.

Larsson Nederland is gevestigd op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur. Het team staat iedere werkdag van 8:00 tot 18:00 uur klaar om vragen te beantwoorden. Alle bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag bezorgd. De medewerkers van Larsson Nederland hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de motorbranche. Met hun uitgebreide  kennis en ervaring zijn zij de ideale gesprekspartner voor de motorvakhandel in Nederland en België. Ze stellen zich hieronder even aan u voor:

Jeroen Beker is als General Manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Jeroen begon zijn loopbaan in 1993 bij Motorama. Hij werkte daar op verschillende afdelingen: magazijn, inkoop en verkoop binnendienst. Bij Tsubakimoto Europe was Jeroen mede verantwoordelijk voor het opzetten van het Europese distributie netwerk, productontwikkeling en de verkoopstrategie. Na 15 jaar maakte hij de overstap naar Motoria. Jeroen: “In oktober 2018 benaderde Stefan Onken van Matthies mij met de vraag om samen een Nederlandse vestiging op te zetten. Mijn brede ervaring en kennis van deze artikelen en deze branche ga ik in zetten om de ideale partner te zijn voor de motorvakhandel in Nederland en België.”

Peter den Heijer is als Customer Sales Representative vooral onderweg. Peter is geen onbekende in motorland. Naast ruim 10 ervaring als accountmanager voor motoronderdelen en -banden, is Peter ook al 15 jaar lang als eigenaar van een circuitschool veel op circuits te vinden. Zijn passie voor motorfietsen begon al veel eerder. Begin jaren 90 was Peter actief in de motorsport en heeft op Europees niveau 125cc geracet. Peter: “Jeroen en ik kennen elkaar al ruim 20 jaar, dus ik hoefde niet lang na te denken toen hij mij vroeg om in dit avontuur te stappen. Ik kijk er naar uit om met onze kwalitatief goede producten en uitgebreide assortiment de motorzaken te gaan bedienen.”

Barry van Hooijdonk is als Customer Service Employee het eerste aanspreekpunt voor klanten. Met 24 jaar motorbranche ervaring op zijn CV is hij de ideale gesprekspartner voor de motorvakhandel. Na een technische opleiding en loopbaan als motorfietsmonteur heeft Barry bij diverse grote dealerbedrijven en een raceteam verschillende functies bekleed op het gebied van verkoop, webshop, magazijn en werkplaatsplanning. Barry: “Ik voel me in de motorbranche als een vis in het water. Mijn kennis van én de techniek én het reilen en zeilen in een motorzaak komen goed van pas om de klant optimaal en op een breed vlak te ondersteunen.”

Larsson biedt een one-stop shop formule voor motordealers en werkplaatsen in Nederland en België. Naast meer dan 100.000 onderdelen en accessoires voor 27.000 motorfietsen, scooters en ATV's heeft Larsson ook een uitgebreid assortiment werkplaatsbenodigdheden, zoals heftafels en bandenmontage apparatuur.

Als dochteronderneming van het Duitse Matthies profiteert Larsson Nederland van gezamenlijke, grootschalige inkoop en levert daarom tegen zeer scherpe prijzen. Matthies distribueert al meer dan 70 jaar in de Europese motormarkt. Onder de naam Larsson zijn wij actief in Spanje, Italië, Polen, Tsjechië en Groot-Brittannië.

Larsson levert vele gerenommeerde merken zoals DID, RK, JT, Yuasa, K&N, Hiflo Filtro, EBC, TRW Lucas, Twin Air, Polisport, Shad, YSS, Tourmax, All Balls, Dellorto, etc. Het complete aanbod is te vinden in de unieke online catalogus "Mike".

Openingstijden: Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00. Nationale Feestdagen uitgezonderd.
Besteltijden: Alle artikelen tot 17:00 uur besteld, mits op voorraad, de volgende dag in huis. 
Leveringen: Franco verzending vanaf Euro 100,- Netto.
Betalingsvoorwaarden: Op rekening 14 Dagen Netto. 

Tel: 076-7820575  
E.mail: [email protected]  

 

Larsson Nederland B.V.
Schellingstraat 6
4879 NK  Etten-Leur
Tel. +31 76 7820575
[email protected]