Distributiekettingen & Spanners

De vraag naar distributiekettingen en spanneronderdelen blijft groot. Dat is geen verrassing, aangezien de gemiddelde leeftijd van motorfietsen in Nederland al bijna 20 jaar toeneemt - de gemiddelde motorfiets is meer dan 15 jaar oud. Wanneer motoren ouder worden, kunnen de kosten van vervanging van nokkenasketting & spanner een aanzienlijk deel van de waarde van de motorfiets bedragen, vooral wanneer O.E.M. eindeloos geleverde ketting wordt gebruikt waardoor een complete demontage van het motorblok nodig is.

 

Larsson Nederland heeft een uitgebreid assortiment aan open kettingen, waardoor de oude ketting kan worden aangesloten op de nieuwe ketting en kan worden doorgetrokken door het blok , dit bespaart vele uren. Met de bijgeleverde klinkschakel wordt de nieuwe ketting vervolgens geklonken. Wij verkopen ook de populaire D.I.D.-nokkenasketting op een rol van ca. 1000 schakels, compleet met klinkschakels - ideaal voor grotere, drukke werkplaatsen.

Om de revisie van een distributieketting te voltooien, bieden wij ook een breed scala van originele nokkenkettingspanners, geleiders, pakkingen en andere bijbehorende onderdelen aan. In feite alles voor de complete klus!
 
Log in op Mike, onze online catalogus en selecteer een motorfiets om te zien wat we kunnen bieden of bekijk de items voor veel voorkomende motorfietsen hieronder.

Larsson Nederland B.V.
Schellingstraat 6
4879 NK  Etten-Leur
Tel. +31 76 7820575
info@larsson.nl