Heldere ideeën van Kellermann

Kellerman produceert enkele van de meest innovatieve en beste kwaliteit verlichting voor motorfietsen. Uit voorraad leverbaar bij Larsson NL!

 

Kellerman produceert stijlvolle vervanging en aangepaste LED-verlichting voor richtingaanwijzers, dag rijverlichting (voor & achter positie), rem- en nummerplaat. Strak design en geavanceerde LED-technologie geeft de mogelijkheid voor zeer kleine lichtunits die effectief onzichtbaar zijn op de motorfiets als ze niet branden, maar niet te missen zijn als ze wel branden.

De serie omvat ook richtingaanwijzers met 'sequential sweep'-functie en eenheden met twee of drie functies - bijvoorbeeld richtingaanwijzer plus voorste positie, of richtingaanwijzer plus rem en achterlicht in één enkele eenheid. De innovatie strekt zich ook uit tot de montage, met opties voor montage op het stuur en op de spiegel.

Kellerman is de 'go to' verlichting voor sportmotoren, caféracers, retro en custom builds, waar stijl de hoogste prioriteit heeft - behalve dat er bij Kellerman geen compromis wordt gesloten op het gebied van prestaties. Kellerman-lampen zijn uitzonderlijk helder in werking en verhogen de veiligheid, zelfs op versies met minder dan 9 mm diameter! De reeks omvat ook montage hardware, weerstanden en model specifieke relais die het gedoe van de montage wegnemen.

Kwaliteit is 100% gegarandeerd met alle items gemaakt in Duitsland en volledig goedgekeurd voor gebruik op de weg. Kellerman-producten worden ondersteund door een fabrieksgarantie van 5 jaar!

 

Voorbeelden van beschikbare kits zijn: 

KNIPPERLICHT MET DAGRIJVERLICHTING
DAYCAN
Artikel Nr. 730.09.73
147.03 €
Product info

KNIPPERLICHT BULLET ATTO DF CHROOM
ACHTER, E-KEUR
Artikel Nr. 705.09.07
64.68 €
​​​​​​​Product info

KNIPPERLICHT BL 2000 ZWART
E-KEUR
Artikel Nr. 705.00.56
58.80 €
​​​​​​​Product info

KNIPPERLICHT RHOMBUS S DF SMOKE LA
LINKS ACHTER
Artikel Nr. 705.08.84
58.80 €
​​​​​​​Product info

Klik hier voor de volledige Kellermann-lijst

Om het volledige gamma van producten te bekijken, gelieve u te registreren bij de MIKE shop

Larsson Nederland B.V.
Schellingstraat 6
4879 NK  Etten-Leur
Tel. +31 76 7820575
info@larsson.nl