JMP acculaders

De laatste jaren hebben startaccu's een grote technologische revolutie ondergaan.

 

De laatste jaren hebben startaccu's een grote technologische revolutie ondergaan. Vanwege de hoge belasting van het elektrisch circuit op motorfietsen, hebben accuproducenten veel moderne oplossingen geïmplementeerd die de efficiëntie van cellen aanzienlijk hebben verbeterd, maar helaas heeft het het proces van laden aanzienlijk bemoeilijkt.

Bij periodes van langere stilstand van de motorfiets dient de accu onderhouden te worden doormiddel van het regelmatig laden van de accu, echter leidt het gebruik van eenvoudige laders vaak tot een kortere levensduur en in sommige gevallen zelfs tot onomkeerbare schade aan de accu.

JMP SKAN-laders zijn technologisch geavanceerde microprocessor-apparaten voor het opladen van alle soorten lithium-ion accu’s die in motorfietsen worden gebruikt. Speciaal ontworpen laadcycli garanderen een optimale lading van alle voorkomende accu’s. Veel verschillende soorten accu’s die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, vereisen verschillende laadkenmerken om een ​​correct en volledig laadproces te garanderen. JMP SKAN-laders verlengen de levensduur van de accu’s en garanderen een geschikte laadcyclus voor elk type accu.

ZIE VOLLEDIG AANBOD

Larsson Nederland B.V.
Schellingstraat 6
4879 NK  Etten-Leur
Tel. +31 76 7820575
[email protected]