JMP Skan batterij Tester & Lader voor de werkplaats

De JMP Skan Best is een gebruiksvriendelijke elektronische batterijtester die geschikt is voor motorfietsen, auto's en lichte bedrijfswagens. Hij voert tests uit waarmee je accu's snel kunt controleren en heeft nog een groot aantal andere handige functies.

 

Het nauwkeurig testen van accu's is een essentiële taak voor elke werkplaats. Problemen met starten en opladen kunnen ten onrechte worden toegeschreven aan de accu, dus het is belangrijk om de conditie van de accu goed te controleren, onafhankelijk van andere systemen. Onze JMP Skan Best is het ideale professionele gereedschap voor deze taak.

Het is snel en eenvoudig om de acculading en de gezondheidstoestand van de accu in of uit het voertuig te beoordelen, of het nu gaat om een scooter, motorfiets, auto of bestelwagen. De Skan Best is ontworpen voor gebruik van 12v en 24v accu, lood/zuur, wet, gel, AGM en EFB. Alle resultaten kunnen worden afgedrukt, zodat u of uw klant een hard copy heeft. Het is ook een mooie functie voor het bijhouden van geactiveerde batterijen die op voorraad zijn.

Maar daar houdt het niet op. De Skan Best kan ook worden gebruikt om de start- en generatorprestaties te onderzoeken. Generatortests op motoren geven bij benadering waarden bij 5000 tpm. Met deze functies kun je snel inzicht krijgen in eventuele problemen, door alleen de positieve en massa-aansluitingen te gebruiken, zonder verdere demontage.

We bieden ook de JMP Skan 8 werkplaatslader - de perfecte aanvulling op de Skan Best. Het is een 12v dual rate lader geschikt voor lood/zuur, wet, gel, AGM, EFB & Lithium (LiFePO4) accu's tot 160Ah. Hij heeft 4 specifieke laadprogramma's, plus een speciale 'Recon'-modus voor het herstellen van zwaar ontladen loodzuuraccu's.

Het meest opvallende kenmerk van de Skan 8 is de 13,8 V voedingsmodus. Hierdoor kun je de volledige accuspanning behouden bij het uitvoeren van uitgebreide elektrische en elektronische diagnoses, waarbij je het contact aan moet laten staan, de motor uit, maar geen last hebt van een lage accuspanning die foutcodes kan veroorzaken of de diagnose kan belemmeren.

De Skan 8 wordt geleverd met een set accukabels & krokodillenklemkabels van 2 m lengte plus een 2 m lang netsnoer. Een must voor elke motor- of autowerkplaats. Er zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar, waaronder Ducati- en ODB-oplaadsnoeren.

 

Accu tester JMP Skan Best
Inclusief Printer
JM-No.: 609.03.25
312.47 €
SEE IN MIKE

Accu Lader JMP Skan 8.0
12V 2-8A / Lithium Geschikt
JM-No.: 609.01.98
52.73 €
SEE IN MIKE

Prijzen Inkoop-Netto:
Om het volledige gamma van producten te bekijken, gelieve u te registreren bij de MIKE shop

Larsson Nederland B.V.
Schellingstraat 6
4879 NK  Etten-Leur
Tel. +31 76 7820575
info@larsson.nl