Scottoiler Essentials Micro vSystem

Scottoiler heeft een nieuwe druppelaar geïntroduceerd voor motorfietsen waar de ruimte voor een reservoir beperkt is. Het wordt ook geleverd tegen een verbazingwekkend aantrekkelijke verkoopprijs van slechts €99,63!

 

De nieuwe Scottoiler Micro V-System Essentials is een compactere versie van Scottoilers' altijd populaire V-System model. De compacte afmetingen (slechts 125 mm lang en een gewicht van slechts 65 gram) maakt het ideaal voor motorfietsen met beperkte inbouw ruimte. Dit is het geval bij veel moderne sportmachines. Hoewel hij klein is, kan de ketting tot 1250km gesmeerd worden voor hij moet worden bijgevuld, wat genoeg is voor de meeste weekendtrips.

Het nieuwe Micro V-System is groots in prestaties en biedt dezelfde voordelen als elke andere Scottoiler: het vermindert kettingonderhoud, wrijving en brandstofverbruik, maakt schoonmaken en smeren overbodig en verlengt de levensduur van ketting en kettingwielen tot wel 5 keer. Het beste van alles is dat de prijs ongelooflijk laag is, minder dan een nieuwe kettingkit op veel motoren, wat betekent dat het zichzelf nog sneller terugverdient.

Een Scottoiler is ook zeer milieuvriendelijk. Het micro V-System zorgt er niet alleen voor dat elke druppel brandstof de motor aandrijft in plaats van wrijving te overwinnen, maar het vermindert ook de milieu-impact van de productie, distributie en recycling van  kettingkits.

Het Micro V-System voegt zich bij het originele V-System, het eenvoudig te monteren X-System V2.0 en het geavanceerde E-System V3.1 in het Scottoiler assortiment. Alle systemen worden gedistribueerd door Larsson NL, samen met alle soorten Scottoiler kettingolie, reservoirs voor accessoires en een uitgebreid aanbod van reserveonderdelen.

Met een compact formaat voor eenvoudige montage en een klein prijskaartje, zijn de voordelen van een Scottoiler nog nooit zo aantrekkelijk geweest!

Artikel Nr. 710.07.94
57.64 €

Product info


Bekijk de volledige Scottoiler-reeks HIER

Om het volledige gamma van producten te bekijken, gelieve u te registreren bij de MIKE shop

Larsson Nederland B.V.
Schellingstraat 6
4879 NK  Etten-Leur
Tel. +31 76 7820575
info@larsson.nl